Institutul de Geologie şi Seismologie

Seminarul de lansare a proiectului - Cooperare interdisciplinară transfrontalieră pentru prevenirea dezastrelor naturale și reducerea poluării mediului în Euroregiunea Dunărea de Jos

 

Avem onoarea de a vă invita să participați la seminarul de lansare a proiectului cu titlul “Cooperare interdisciplinară transfrontalieră pentru prevenirea dezastrelor naturale și reducerea poluării mediului în Euroregiunea Dunărea de Jos”, cod MIS ETC 1676, care va avea loc în data de 01.04.2014, ora 11.30, în sala senatului Universităţii "B.P. Haşdeu" din Cahul, str. Independenţii 1, or. Cahul.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013, Prioritatea 2 – Mediu și pregătirea pentru situații de urgență, prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi Parteneriat şi co-finanţat de statele participante în program.

Proiectul este implementat de Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, în parteneriat cu Institutul de Zoologie și Institutul de Geologie și Seismologie, Academia de Științe a Moldovei, Chișinău, și Centrul Științific Ucrainean pentru Ecologia Mării din Odesa, Ucraina.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la sediul Institutului de Geologie şi Seismologie, AȘM, Str. Academiei, 3, Tel./Fax 022 73 90 81, sau 022 73 96 72, e-mail: bogdevicholeg@yahoo.com, 

Persoana de contact este coordonatorul proiectului (P2, MD), dl  doctor Oleg BOGDEVICI, Institutul de Geologie şi Seismologie, AȘM.